Nu startar vi en allmänlydnadskurs.

Allmänlydnad handlar om att ha en god relation på din hund, så att ni fungerar tillsammans i vardagen.

Anmälan sker via studiefrämjandet

På denna kurs tränar vi bland annat på hundmöten, hantering av hunden och miljöträning. Vi lär också hur vi ska lära hunden olika moment som att sitta, ligga och komma till oss på kommando. Målet med kursen är att det ska vara roligt och tryggt att ha hund! Vi kommer använda oss av boken Bäst Var Dag! av Maria Brandel och Siv Svendsen som kurslitteratur, och boken ingår i kursavgiften och delas ut vid kursstart.


Förkunskaper: Inga speciella förkunskaper krävs, föraren ska vara minst 16 år och medlem i Holmsund brukshundklubb (medlemmar i andra brukshundsklubbar är välkomna i mån av plats) och hunden ska ha giltig vaccination.

Ålder på hunden: Hunden ska vara minst 10 månader

Antal deltagare: minst 5 deltagare, max 10 deltagare

Sista anmälningsdag: 25 augusti 2022

Kontakta ledare Ulla Bergqvist (0703133401, ulla.lennart@hotmail.com) om du har några frågor eller funderingar.