Sommarcupen 2024

Nu är det äntligen dags för sommarcupen som är en inofficiell agilitycup!
Cupen är indelad i 3 delar:

Ekipaget tävlar i samma klass under hela cupen – svår klass (ekipage i klass 2-3) eller lätt klass (ekipage i klass 1/nybörjare). Du gör två starter på samma bana vid varje deltävling och det bästa resultatet räknas. Alla storlekar tävlar mot varandra i respektive klass. Vinnaren erhåller 10 poäng, tvåan 9 poäng osv ner till 1 poäng. Poängen från deltävlingarna räknas ihop och efter sista deltävlingen koras en totalvinnare i svår klass och en i lätt klass.

Städdag 19 maj kl 10!

Varmt välkommen till vår arbetsdag söndag 19 maj kl 10-14, vi städar och gör fint inför sommaren. Ta gärna med dig kratta, spade, sekatör och andra verktyg som kan vara till hjälp. Vi behöver även köra bort sly och pinnar, så har du ett släp så får du gärna ta med det också. Vi bjuder på en lättare lunch och hoppas på fint väder och en härlig dag tillsammans.

Tillsammans kan vi!

Kurs i Rallylydnad

Välkomna till kurs i Rallylydnad hos oss på Holmsunds brukshundsklubb. Rallylydnad är en spännande hundsport som är till för alla med ledorden glädje, kommunikation och samarbete. 

Vi träffas fem gånger med start den 8 maj.
Inga förkunskaper krävs. Hunden ska ha fyllt 10 månader vid kursstart.

Du anmäler dig via Studiefrämjandets hemsida.
https://www.studieframjandet.se/vasterbottens-lan/gustav-arrangemang/kurser/2024/maj/grundkurs-rallylydnad/

Kurssäsongen närmar sig med stormsteg

Nu är snart våren här och alla våra kurser är på väg igång, i år bjuder vi på ett bredd utbud av kurser och aktiviteter.

Du anmäler dig till kurser via Studiefrämjandets hemsida, där kommer kurserna upp eftersom.

  • Nosework grundkurs
  • Nosework fortsättningskurs
  • Rallylydnad
  • Valpkurs
  • Tävlingslydnad
  • Brukshelg med spår och lydnad
  • Viltspårskurs

Inbjudan till medlemsmöte

Välkomna på medlemsmöte 14/12 med klickerföreläsning av Anders Högdal.

Vi i styrelsen har saknat er medlemmar på medlemsmötena. För att vi ska kunna driva den verksamhet som ni önskar så är det viktigt att ni kommer. Vi vill höra era åsikter så att vi driver klubben i den riktning ni medlemmar önskar.

Doftprovsträning

Vill du träna inför kommande doftprov? 11 juni kl 14-16 har du möjlighet att tillsammans med instruktör och doftprovsdomare Anicka Fernström träna behållarsök med fokus på eukalyptus och jackpot som avslut.

Max 10 personer. Anmälan via facebooksidan under inlägget. Kostnad: 20kr som swishas

PS Du har väl anmält till doftprovet den 17/6?