Öppen stuga

Varmt välkomna alla hundvänner att träna med oss i Holmsund Brukshundklubb på måndagskvällar under maj/juni och augusti/september.
Kom och prova utan medlemskap första gången.

Öppen stuga är ett tillfälle där du kan komma och träna individuellt tillsammans med din hund. Du kommer kunna träna precis vad du vill och stugvärdarna finns där för att hjälpa dig ta fram material, visa och förklara. Det kan vara lydnad, agility, rallylydnad, nosework, freestyle/heelwork to music, passivitet, socialisering eller annat som du och din fyrfota vän behöver träna – lek med andra hundar sker på annan tid. Det är viktigt att visa hänsyn till andra ekipage som tränar samtidigt på klubben, exempelvis ha hunden kopplad om det finns risk för att den stör andra ekipage, hålla avstånd och inte släppa fram sin hund till andra utan att ha frågat först. Läs gärna igenom våra trivselregler. Kaffe och fika finns att köpa på plats, varje kväll startar 18.30 och slutar 20.00.

Håll utkik på klubbens facebooksida för att se datum för Öppen stuga.

Stugvärdar har ansvaret för kvällen. De hälsar besökarna som kommer välkomna, hjälper dem tillrätta och informerar om våra trivselregler. Om besökarna har frågor så tipsar stugvärdarna vem de kan prata med om de inte vet svaret själv. Stugvärdarna öppnar klubbstugan, tar fram fika och sätter igång kaffemaskinen. Stugvärdarna hjälper till och visar var utrustning till de olika grenarna finns. Stugvärdarna ser till att det är fint i klubbstugan, sopar och ser till att utrustningen kommer tillbaka där den ska vara. Innan stugvärdarna lämnar för kvällen ska kaffemaskinen stängas av, lamporna släckas och klubbstugan låsas.

Gemenskap och Utveckling – Tillsammans kan vi!