Holmsund brukshundklubb

Bli medlem

Varmt välkommen till oss i Holmsund Brukshundklubb.

Som medlem i Holmsund Brukshundklubb får du tidningen Brukshunden och dessutom tillgång till de medlemsförmåner som medlemskapet i Svenska Brukshundklubben berättigar till. Du är försäkrad under kurstid och får delta i klubbens aktiviteter.

– Helbetalande (A-medlemskap) 550:-/år  
(Förbundmedlemskap 400:- + medlemskap i Holmsund brukshundklubb 150:-)
– Delbetalande (D-medlemskap) 150:-/år
För dig som är medlem i rasklubb ansluten till Brukshundklubben eller annan brukshundklubb.  Endast medlemskap i följande rasklubbar berättigar till D-medlemsskap: Australian shepherd, Australian cattledog, Australian kelpie, Beauceron, Belgisk vallhund, Berger picard, Bouvier des Ardennes, Bouvier des flandres, Boxer, Briard, Chodsky pes, Collie, Dobermann, Hollandse herdershond, Hovawart, Riesenschnauzer, Rottweiler, Rysk svart terrier, Tysk Schäferhund, samt Vit herdehund.
– Familjemedlem (C-medlemskap) 75:-/år 
Uppge huvudmedlemskapsnumret i anmälan.
– Ungdom 7-25 år
Läs mer här om ungdomsmedlemskap

För att bli medlem fyller du nedanstående formulär och betalar in avgiften till Plusgiro 46 45 779-2.
Vid frågor, kontakta medlem@holmsundbhk.se.

Medlemsregistret uppdateras varje månad.

Hantering av personuppgifter enligt GDPR
I och med att du skickar in dina personuppgifter i samband med en ansökan om medlemskap samtycker du till att registreras i vårt medlemsregister med namn, adress, mobiltelefon, personnummer och e-postadress. Uppgifterna används inom SKK-organisationen bland annat för att kunna skicka ut medlemsinformation.
Mer information om hur dina personuppgifter hanteras i Holmsund Brukshundklubb.

Var med och påverka

Vill du vara med och påverka i klubben genom att sitta med i en verksamhetsgrupp eller hjälpa till på något annat sätt i klubben? Då är du varmt välkommen att kontakta styrelsen eller någon i verksamhetsgruppen du är intresserad av.